Keurtec

Een veranderende markt

KeurTec is het kwaliteitskeurmerk van de technische handel. Vertaz heeft KeurTec ontwikkeld om haar leden te ondersteunen bij het streven naar een hogere kwaliteit. Er breken nieuwe tijden aan voor de technische handel. De klant wordt kundiger en de concurrentie wordt scherper.
De prijzen in de professionele markt komen onder druk te staan. Bovendien komen aanleunende branches steeds meer in het vaarwater van de groothandels voor bouw en industrie.
Het is wenselijk dat de technische handel zich duidelijker profileert als de deskundige en service-gerichte leverancier. De klant wil weten waar hij aan toe is. En wenst kwaliteit op elk gebied. De kwalitatieve meerwaarde van de technische handel moet duidelijk worden neergezet en een herkenbaar gezicht krijgen.
Inmiddels zijn de volgende Vertaz-leden in het bezit van het keurmerk: Giebels Bouw & Techniek, Jecor Professioneel, Mastermate Brinkman Bedrijven Groep, Mastermate Technivo Revamco, Mastermate Delfgauw, Mastermate Hoevelaken, Mastermate Nijmegen, Mastermate Oirschot, Mastermate Willemsen Gemert, Mastermate Zwager Beverwijk, Mastermate Van Ree en Ijzerhandel Raadsma vestigingen Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen.

Bezoek de keurtec site